Non è stato fornito nessun testo alternativo per questa immagine




Non è stato fornito nessun testo alternativo per questa immagine







МАЙКАТА НА НАЙ-ДОБРИЯТ МИ ПРИЯТЕЛ (18+)

Tъкмо бях завършил училище и използвах ползотворно лятната ваканция за почивка, със сина й бяхме израснали заедно. Двамата бяхме комшии, на една възраст, следователно и на един акъл. Като деца всеки ден бяхме неразделни от сутрин до вечер. Ходехме си на гости, играехме заедно, споделяхме си всичко, взаимно се учихме да пушим цигари и да правехме само бели, като всички лапета гледахме и порно филми заедно, и чекии си правехме заедно.
Казваха, че е палавница
Бях чувал, че е палавница
Родителите му ме приемаха като доста близък, пиехме си бирата и винаги намирахме теми за разговор въпреки възрастовата разлика която имахме. Когато малко поотрастнахме отново се търсехме и излизахме заедно, но някак си по-рядко. Беше лято и един ден докато аз си бях в къщи, таман надигнал се от сън, видях че цигарите ми бяха свършили и реших да отида до магазина да си купя.
Беше обяд, явно майката на приятеля ми беше отпуска и седеше на терасата. Видя ме като минавах пред блока по път за магазина и ми извика от терасата. Каза ми да вземе две бири и да отида в тях да пием по бира. Аз естествено не възразих и на връщане се отбих за по бира. Имах обаче отдавна някакви съмнения за намеренията на майка му. Не веднъж бях оставал с такова впечетление, а тайно и аз си бях представял много работи свързани с нея.
не бях вече девствен
не бях вече девствен
Тя беше на средна възраст, със слабо телосложение, дупето й беше сравнително едро за ръстта й, по-голямо и закръглено. Обличаше си дрехи които винаги бяха по нея и така че задните й части да изпъкват. От общи познати също бях чувал, че е била палавница и знаех даже за хора които са я минали. Като влязох в тях, отскочих първо до тоалетната да пусна една вода. На закачалката на вратата седяха нейните прашки. Взех ги да ги разгледам, подуших ги и пак ги оставих на мястото им.

Caricato100.00%
Tempo attuale 0:07
Durata 0:15




Commenti

Post popolari in questo blog

Watch Super Tips from the Cast of ‘Super Troopers 2'

Miss USA gives up her crown to focus on mental health

What are some common examples of misdemeanor crimes?